Ongeveer 70 omwonenden bij inloop over crisisnoodopvang Beursfabriek Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein heeft desgevraagd laten weten dat er ca. 70 omwonenden bij de inloopavond over de crisisnoodopvang voor asielzoekers in de Beursfabriek waren op 10 april. “Er zijn goede gesprekken gevoerd. Omwonenden gaven aan tot nu toe geen overlast te ervaren van de crisisnoodopvang in de Beursfabriek. Ook zijn er zorgen en gevoelens van onveiligheid geuit. Er waren ook aanwezigen die aangaven dat het goed is dat we als Nieuwegein hulp bieden en meerdere aanwezigen hebben zich aangemeld als vrijwilliger. Ook kwamen er mensen even langs om even de ‘sfeer te proeven’ “.

Dinsdag 16 april beslist het college of de crisisnoodopvang in de Beursfabriek wordt omgezet naar een noodopvang voor een half jaar.

foto Beursfabriek via gemeente Nieuwegein

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn