Ook in de zomer sporten met SSRH

HOUTEN – Bij de Plantage in Houten wordt er wekelijks gesport door de Stichting Sportieve Recreatie Houten, de SSRH. Hier verzamelen sportievelingen wekelijks om met elkaar te sporten in de buitenlucht. 

“We badmintonnen, volleyballen en korfballen. Alle balsporten komen voorbij. We zetten verschillende velden op, en dan kijken we hoeveel mensen er zijn er waar iedereen zin in heeft. Iedereen kan meedoen”, vertelt de enthousiaste Gabry Karsdorp.

Elke donderdag
Dit jaar gaan ze voor het eerst in de zomer door op donderdagen: “Ook in de maanden juni, juli en augustus gaan we op de donderdagen door, en gaan we buitensporten. We hebben vanuit de provincie Utrecht een subsidie gekregen om het buitensporten te promoten. Voor dat geld hebben we materialen aangeschaft en zijn we de organisatie gestart met enthousiaste leden. We moesten wel wat A4-tjes volschrijven, maar we hadden de subsidie vrij snel.”

Sporten met boomers
Gabry vertelt dat iedereen welkom is en wat de spelregels zijn van het sporten: “We leggen de spelregels uit zodat het voor iedereen veilig is. En zoals mijn puber thuis altijd zegt: het is ‘sporten met boomers’. Alhoewel er ook iemand meedoet die achttien jaar is. De oudste is net 70 geworden. Ook is er een goede mix van dames en heren.”

Kom aanwaaien
Iedereen is welkom bij de Plantage om 8 uur ‘s avonds op donderdagen. Aanmelden kan via info@ssrh.nl. Deelname is gratis. Deze week is er geen activiteit, er staat een etentje gepland.

Foto: Sportpunt Houten 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn