Opening uitbreiding Bakkerij Hogenboom is een feit

Ten overstaan van enkele tientallen belangstellenden werd woensdagochtend in winkelcentrum Castellum de nieuwe winkel van bakkerij Hogenboom geopend. De nieuwe zaak, op de hoek tegenover de Albert Heijn, heeft een terras, lunchroom en het is mogelijk om ijs te kopen. 

Direct na de feestelijke openingshandeling stroomden de eerste klanten binnen. Freek Hogenboom, eigenaar van de winkel, was de afgelopen weken ontzettend druk: “Het was de afgelopen tijd hartstikke druk, maar nu is alles klaar. Vanaf 10 uur zijn we los en is de winkel geopend. We hebben een stukje horeca erbij, een terras en we gaan ijsjes verkopen.”

Reacties
Hij krijgt van omwonenden en bezoekers ontzettend leuke reacties: “Iedereen is erg enthousiast. We krijgen echt veel reacties en ze konden niet wachten om naar binnen te gaan. Het is een aanwinst voor het centrum. Als ik er nu zo naar kijk, is het ook echt wat we voor ogen hadden.”

Groter
De winkel heeft een mooi en groter oppervlak: “Het is ruim het dubbele aan vierkante meters dat we hadden. Deze vierkante meters worden vooral ingevuld door het horeca en het ijs. Je ziet zichtbaar dat het ijs zelf gemaakt wordt, verser kan het niet. De melk van het ijs wordt bij de boer hier in de buurt opgehaald, en dat is hartstikke leuk.”

Terras
Het terras is ruim 100m2 groot: “Nu is het hopen op goed weer. We hebben plek voor 60 á 70 mensen die kunnen zitten en het ziet er gezellig uit. Ik denk dat het helemaal goed komt!”

Foto’s: Rene van der Brandt 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn