Oude Dorp nieuwe winkel rijker

HOUTEN – Vanaf 15 juni openen de eigenaren van Dinner at Six op de Herenweg 4 een traiteur & delicatessenwinkel. Met de winkel -Dinner at Home genaamd-  komt een langgekoesterde wens tot stand.

Bas Mittelmeijer: ‘Er zijn de laatste jaren steeds minder speciaalzaken op ‘t Oude Dorp. Het huidige aanbod aan ‘afhaal’ is vaak weinig voedzaam en/of niet geschikt om te vervoeren. Wij geloven erin om voedzaam, fatsoenlijk en vooral heel lekker eten voor thuis te maken. Het gedachtegoed van het restaurant, met duurzaamheid en de focus op lokaal, wordt ook volledig doorgetrokken in de winkel’.

Jules Hartmann: ‘Wij denken dat juist dit soort winkels bijdragen aan een betere sfeer en kwaliteit. Met onze visie op eten en drinken geven wij graag een goed voorbeeld en voelt het als een voorrecht om onze kennis over mooie producten en goed eten breed te delen’.

Naast volledig verzorgde en voedzame maaltijden zal er altijd een wisselend aanbod zijn van huisgemaakte lekkernijen. Er komt ook een mooie selectie aan natuurlijke wijnen en we zien het al voor ons dat we de rest van de winkel kunnen aanvullen met goed zuurdesembrood en seizoensgroenten uit de lokale biologische tuinen.

Op zaterdag 15 juni is de opening van de winkel, vanaf dat weekend is de winkel vervolgens open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00u.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn