Schrijf- en tekenwedstrijd voor een plek in ‘Houtense Honderdjes’

HOUTEN – Schrijfster Conny Hoogendoorn organiseert een schrijf- en tekenwedstrijd, waarbij deelnemers een plek kunnen winnen in haar bundel ‘Houtense Honderdjes’. Ze nodigt Houtenaren uit om een ‘honderdje’ te schrijven, een verhaal dat bestaat uit 99 woorden en een titel van één woord.

Hoogendoorn wil hiermee creativiteit bevorderen en talenten aanmoedigen. De gehele opbrengst van ‘Houtense Honderdjes’ gaat naar Hospice Kromme Rijnstreek Houten.

“Naar aanleiding van mijn ‘Houtense Honderdjes’ op Houtens Nieuws, kwam ik op het idee om een bundel te maken”, vertelt Conny. “Ik kreeg enthousiaste reacties toen ik bekendmaakte dat de royalty’s van ‘Houtense Honderdjes’ naar Hospice Kromme Rijnstreek Houten gaan. Toen bedacht ik dat het leuk zou zijn als in het boek ook verhalen en tekeningen van Houtenaren zouden komen. En daarom heb ik deze wedstrijd uitgeschreven.”

Bescheiden Houtenaren
“Er moet mij ook iets van het hart. Mensen uit Houten zijn te bescheiden. Als ik iemand over probeer te halen om een honderdje te schrijven, dan zeggen ze: ‘Dat kan ik toch niet’. Maar als Houtenaren er toch eentje maken, dan komen er vervolgens mooie verhalen uit.”

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich inschrijven op connyhoogendoorn.nl. De wedstrijd staat open voor alle Houtenaren en de honderdjes moeten gaan over Houten.

Foto’s:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn