Sportpark IJsseloever krijgt nieuwe wandelpaden

In de week van 8 april begint de gemeente IJsselstein met werkzaamheden aan de wandelpaden bij sportpark IJsseloever. De tegelpaden zijn op sommige plaatsen verzakt, en de onverharde paden veranderen bij regen in een modderpoel. De werkzaamheden zullen ongeveer 4 weken duren.

Het oude wandelpad wordt vervangen door een nieuw pad. Het tegelpad tussen de hockeyclub en handbal- en korfbalvereniging krijgt een milieuvriendelijke vervanging van gebroken grind, dat water goed doorlaat en een natuurlijke uitstraling heeft.

Hondenuitlaatservice
Ook de Cooperbaan wordt in ere hersteld. “Scholieren en hardlopers kunnen daar dan weer een mooie route van 1000 meter rennen.” Na de werkzaamheden is het verboden om met een auto over de paden te rijden. “Dit geldt ook voor de busjes van de hondenuitlaatservice,” aldus een woordvoerder van de gemeente. De hondenverenigingen zijn hierover ingelicht.

Extra verlichting
De gemeente verricht diverse groenwerkzaamheden, zoals het snoeien van de hagen, en er worden nieuwe kabels en leidingen gelegd. Het pad naar de hondenvereniging krijgt hiermee extra verlichting. Het jaagpad wordt nu niet meegenomen in de werkzaamheden.

Sportwedstrijden
Een deel van de parkeerplaatsen vervalt tijdelijk voor de opslag van materialen. Om hinder voor bezoekers van de sportwedstrijden te beperken, probeert de gemeente om de parkeerplaatsen in het weekend zoveel mogelijk vrij te houden.

Lees meer over actuele werkzaamheden op de website van de gemeente IJsselstein

Foto: gemeente IJsselstein

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn