Sportweekend 27-28 april Lekstroom (voorbeschouwing)

Ook komend weekend wordt er in de regio Lekstroom veel aan sport gedaan. Hoewel het zaterdag vanwege Koningsdag rustig zal zijn op de sportvelden, vinden er zondag belangrijke wedstrijden plaats én is er al op donderdagavond handbal op hoog niveau.

Handbal:

LvanRaak Millieutechniek/Handbal Houten – Greenpark/Aalsmeer

Al op donderdagavond speelt LvanRaak Millieutechniek/Handbal Houten aan de Kruisboog in Houten de wedstrijd tegen Greenpark Aalsmeer. Deze wedstrijd is een belangrijke voor de Houtenaren die graag uitzicht willen blijven houden op lijfsbehoud. De afgelopen twee wedstrijden, tegen Volendam en Hurry Up, gingen verloren.

Hockey:

Zwolle – HC Houten dames

De dames van HC Houten komen zondag in actie in en tegen Zwolle. De Houtense vrouwen zijn in een bittere stijd tegen degradatie verwikkeld. Ook de play-outs willen de dames het liefst voorkomen. Afgelopen weekend verloren de dames, ondanks sterk spel, van koploper Schaerweijde. Tegen Zwolle moeten de dames geen last hebben van een kater na Koningsdag en alles op alles zetten voor de zege.

Zoetermeer – HC Houten

De mannen van HC Houten hebben maar één doel: de titel. Daarvoor moet wel gewonnen worden van directe concurrent Zoetermeer dat op de derde plaats staat. De Houtenaren staan, na winst op Rijswijk afgelopen weekend, op de tweede plaats. De mannen hebben elkaar eens goed in de ogen gekeken en weten dat er in deze fase van de competitie geen cadeautjes worden gegeven.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn