Steun voor ondernemers in regio Lekstroom

Ben jij ondernemer of zzp’er en kun je wel wat hulp gebruiken bij het versterken van je bedrijf? Ondernemer Centraal biedt in samenwerking met de regionale gemeenten gratis hulp aan ondernemers die in Utrecht, Houten, Lopik, Nieuwegein of IJsselstein wonen of daar hun bedrijf hebben.

De organisatie is gevestigd in Utrecht en bestaat uit een netwerk van ervaren ondernemers die hulp kunnen bieden bij administratie, geldzorgen, of juridische zaken. Het is een waardevolle aanvulling op het bestaande hulpaanbod van de gemeentes, omdat er maatwerk geleverd wordt. Een vrijblijvend toekomstgesprek is vast onderdeel van het traject.

Nieuwe ideeën
Je gaat in gesprek met een adviseur met een ondernemersachtergrond. De adviseur denkt met je mee en kijkt samen met jou wat er nodig is. Dit helpt om overzicht te krijgen en kan nieuwe ideeën en inzichten opleveren. Daarna kun je een passend vervolgtraject kiezen. Denk aan coaching, juridische begeleiding, financieel advies, kredieten of hulp bij schulden. Het hulptraject is voor de ondernemer gratis en vrijblijvend.

Ondernemer Centraal heeft zich in de afgelopen twee jaar bewezen als een succesvol programma in een economisch onzekere tijd. Meer informatie vind je op de website van Ondernemer Centraal. Je kunt je hier ook aanmelden.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn