Stichting Fladderen laat op Fladderfestival zien hoe leuk Fladderen is

HOUTEN – Fladderen is het kindervakantiefestijn voor de Houtense kinderen van 4 tot 14 jaar. Dit jaar is dat op (19), 20, 21 en 22 augustus. Kun je ook niet wachten tot het Fladderen in de zomervakantie? Dan is het Fladderfestival zeker iets voor jou! Het Fladderfestival is op zondag 26 mei tussen 11:00 uur en 16:00 uur met leuke activiteiten. Stichting Fladderen Houten laat graag zien hoe leuk het Fladderen is.

Voor alle leeftijden is er iets te doen. Laat je bijvoorbeeld schminken, ga springen op springkussens of doe mee met leuke spelletjes. Aan de oudere kinderen is ook gedacht: lukt het jou om uit de escaperoom te ontsnappen? Of kom gezellig dansen bij de silent disco.

De activiteiten zijn allemaal gratis. Je kan wel voor 3 euro een stempelkaart kopen. Hiermee kan je een beker limonade halen en iets lekkers om te eten. Je kan dan kiezen uit een broodje worst, popcorn, een zakje chips of een pannenkoek. Je kan deze lekkernijen ook los kopen (betalen met PIN).
Je kan ook bij elke activiteit jouw stempelkaart laten stempelen. Heb je een volle stempelkaart? Lever die dan in. Onder alle ingeleverde stempelkaarten verloot de Stichting Fladderen 5 keer gratis Fladderen.
Er is ruimte om lekker een kleedje neer te leggen of even uit te rusten bij een van de tafels.

Aftrap
Een woordvoerster van het Fladderen in een toelichting aan Omroep Lekstroom: “Het Fladderfestival is op een zondag en vindt plaats op het manifestatieterrein in Houten (aan de Keercamp). We organiseren dit nu voor de derde keer. Het is allereerst een leuke dag om het Fladderen te ervaren, leuke activiteiten te doen en kennis te maken met het Fladderen. Daarnaast is het de aftrap van de inschrijvingen voor het Fladderen in de zomervakantie.”

foto via Stichting Fladderen Houten

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn