Stroomstoring veroorzaakt hinder bij tramhalte Doorslag in Nieuwegein

Door een stroomstoring zijn op dit moment de elektronische halteborden, de incheckpalen en de overwegen bij tramhalte Doorslag buiten werking. De stroomstoring is het gevolg van werkzaamheden en duurt waarschijnlijk tot ongeveer 17:00 uur, meldt U-OV op X.

Bewoners zijn van te voren op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Het tramverkeer rijdt ter hoogte van de halte Doorslag stapvoets. De stroomstoring heeft geen gevolgen voor het overige tramverkeer.

Foto: Wikipedia

Weergaven: 3

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Ongeval in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Er heeft omstreeks 22:oo uur een ongeval plaatsgevonden op de Sluyterslaan in Nieuwegein. Bij dit ongeluk waren minimaal twee auto’s betrokken.  Op de

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn