SV Houten blijft actief in tweede klasse

HOUTEN – SV Houten blijft ook in het seizoen 2024/2025 actief in de Tweede Klasse. Op neutraal terrein werd vandaag de beslissende wedstrijd om handhaving gespeeld. Het werd 3-1 voor de Houtenaren in een spannende wedstrijd.  

Melvin Venus wist de stand na 26 minuten gelijk te trekken en vlak voor rust maakte Léon de Lange de 1-2. Pascal Peek maakte vlak voor tijd de verlossende 1-3, waarna een feest losbarstte bij het eerste van SV Houten en het meegereisde publiek.

Later meer.. 

Foto: Envato 

 

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn