SV Lopik verliest streekderby van IJFC

LOPIK – S.V. Lopik heeft de belangrijke wedstrijd en streekderby verloren bij IJFC. Het werd 4-1 voor de IJsselsteiners. Door deze nederlaag speelt S.V. Lopik volgende week een cruciale wedstrijd om lijfsbehoud. 

Aanvoerder Thomas Bakker zag zijn ploeg nog goed beginnen: “We kwamen al vroeg op 1-0 door een penalty, die raak werd geschoten door Bas Landman. Helaas werd het al snel makkelijk 1-1, en dat was een grote mentale klap voor ons.”

Omzetting tweede helft
S.V. Lopik trachtte met een omzetting in de rust meer grip te verkrijgen op het middenveld: “We verloren te vaak de tweedede bal en we wilden met deze verandering meer in de duels komen.” Dat lukte niet, want de wedstrijd eindigde in een 4-1 nederlaag tegen de thuisspelende IJsselsteiners.

Cruciale wedstrijd
Volgende week speelt Lopik een belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud. Op Sportpark Lopik speelt het eerste thuis tegen NiTa, de directe concurrent. Het verschil tussen de twee ploegen is maar twee punten: “Ondanks de teleurstelling vandaag moeten we snel herstellen en ons herpakken voor de belangrijke wedstrijd van volgende week. Alle wedstrijden waren al finales in de laatste weken, maar nu al helemaal.”

IJFC
IJFC staat met 36 punten op een vijfde plaats. IJFC speelt volgende week een andere streekderby: thuis tegen Delta Sports ’95 op Sportpark Groenvliet.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Zonnestroom voor huurders

HOUTEN – Woonin organiseerde op 4 en 10 juni twee informatiebijeenkomsten voor huurders die graag gebruik willen maken van zonnestroom. Al eerder konden huurders met

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn