Voetbaloverzicht: SV Parkhout verliest in slotfase van Nivo Sparta

De voetballers van SV Parkhout hebben zaterdagmiddag hun uitwedstrijd tegen Nivo Sparta met 1-0 verloren. De Nieuwegeiners zagen in de wedstrijd twee doelpunten afgekeurd worden en dachten lange tijd aan een gelijkspel.

Al na twee minuten voetbal dacht Parkhout tegen een achterstand aan te kijken toe Nivo Spartas scoorde. De treffer van de thuisploeg werd echter afgekeurd. Een half uur later was het andersom: toen de Nieuwegeinse supporters konden juicen, werd de goal afgekeurd. ,,Buitenspel”, aldus Parkhout-watcher Remko ten Koppel voor Omroep Lekstroom.

In de tweede helft leek het duel af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Toch was het in de 87e minuut invaller Bram Nijhoff die de enige geldige treffer van de wedstrijd scoorde en zo de eindstand op 1-0 bepaalde.

Nivo Sparta – SV Parkhout: 1-0
87. Bram Nijhoff: 1-0