Talentenjacht ‘Battle of the Bands’ keert terug

Met je band op een groot podium staan: de droom van veel muzikanten. Het Fulcotheater in IJsselstein brengt deze droom een stapje dichterbij. Op zondag 7 en 14 april vinden tussen 11.00 en 16.00 uur in de foyer van het Fulcotheater de audities plaats voor talentenjacht Battle of the Bands.

Battle of the Bands is een muziekcompetitie waarbij verschillende cover- en tributebands het tegen elkaar opnemen. Welke band weet de jury het beste te overtuigen? Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie niet uitblijven. Alle bands uit de regio mogen meestrijden. Ervaren, onervaren, jong of oud. Voor iedereen is een plek in deze Battle, die gepresenteerd wordt door singer-songwriter Melanie Ryan uit IJsselstein.

Finale
Uit de audities worden 5 bands geselecteerd die doorgaan naar de finale op 3 mei 2024. Een deskundige jury beoordeelt welke band zich de winnaar van Fulco’s Battle of the Bands 2024 mag noemen. Daarnaast is er een publiekswinnaar. Beide winnaars mogen optreden tijdens IJsselstein Live op zaterdag 25 mei.

Meedoen
Publiek is van harte welkom op de beide auditiedagen. “Je hoeft je niet aan te melden en de toegang is gratis, je kunt gewoon binnenlopen.” Voor de grote finale op 3 mei moet je je wel even aanmelden. Muzikanten kunnen zich opgeven voor de auditiedagen via: www.fulcotheater.nl/battle

Radio Lekstroom
In de uitzending Weekendze! van Joes Verschure een interview met één van de deelnemers aan de Battle of the Bands. Luister het fragment hier terug (ca. 14.14).

Foto: Fulcotheater

Weergaven: 66

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill