Veel plezier op Lentefestijn Zomo speelboerderij

“Het was een fantastische dag, veel mensen hebben plezier gehad tijdens het lentefestijn op ‘Zomo Speelboerderij Houten’”, zo vertelt Fleur van Zomo enthousiast aan Omroep Lekstroom. Ondanks het slechte weer is het afgelopen zaterdag erg druk geweest en zijn de kraampjes, spelletjes en activiteiten goed bezocht. “Het was zo druk, dat hadden we echt niet verwacht.”

Bij binnenkomst konden mensen een markt met zo’n 13 kramen van onder andere de Ezel sociëteit en Stichting present bezoeken. Er waren allerlei kraampjes met mooie spulletjes. Vrijwilligers bakten verse kniepertjes. In een kraam van Zomo werden zelfgemaakte spulletjes door Zomo-medewerkers van de dagbestedingslocaties verkocht.

In de speeltuin waren voor de kinderen allerlei boerderijspelletjes te doen, zoals spijkerbroek hangen, hoefijzer gooien en boerengolf. Als je dan nog niet moe was, kon je nog even lekker dansen op de silent disco! Binnen in de boerderij kon je paaseieren schilderen en versieren.

Fleur: “Iedereen heeft keihard gewerkt om deze dag tot een succes te maken, inclusief onze medewerkers van de zorgboerderij. Wij zijn harstikke trots op hun inzet.” Fleur kijkt nu al uit naar de editie van volgend jaar.

Weergaven: 17

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill