Verborgen Schatten deel 7: Ridderhofstad Schalkwijk

Kasteel Schalkwijk heeft gestaan langs de huidige Tetwijkseweg. Het kasteel dateert uit de middeleeuwen en is vooral bekend van de bestorming in 1651, toen er een illegale kerkdienst werd gehouden. Verborgen Schatten spreekt met Willy Kruijssen over het kasteel.

YouTube player

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn