Verborgen Schatten deel 9: Rondje Brink

HOUTEN – Jan Baas en Jan Berlang nemen je mee langs de Brink in Schalkwijk. Een plek waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Al aan het begin van de 20e eeuw ontstond hier aan de Brink een nieuwbouwwijk: de Langstraat genoemd. Op het kerkhof ligt een militair uit de Tweede Wereldoorlog begraven en een slachtoffer van de MH17. Verder een kijkje bij de dorpspomp en de wasstoep langs de Schalkwijksewetering.

YouTube player

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn