Vind-‘t in de Pop-Up store aan de Schuttersgracht

Sinds 1 maart te vinden aan de Schuttergracht in IJsselstein: Pop-up store ‘Vind-‘t Hier’. Op woensdag en vrijdag verkoopt Roberta hier tweedehands kleding en -accessoires. De winkel is tijdelijk. “Ik kan hier in ieder geval tot eind april blijven zitten, maar ik hoop langer.”

Zoals veel binnensteden heeft ook IJsselstein te maken met leegstand van winkelruimtes. De winkeliersvereniging lost dit op door zoveel mogelijk panden te vullen met tijdelijke activiteiten. Roberta is er blij mee. “Tot maart zat mijn moeder hier met haar winkel en atelier ‘Tussen Kunst en Keramiek’, maar het huurcontract liep nog twee maanden door.” Bij Roberta ontstond meteen het plan om iets met de leegstaande ruimte te doen. “En nu zit ik hier dus met mijn vintagewinkel.”

Koningsdag
“Koningsdag is waarschijnlijk onze laatste dag, maar misschien kunnen we langer blijven, tot eind juni. Dat hangt van de verhuurder af.” Er is veel belangstelling voor de vintage kleding. “Het gaat supergoed. Op sommige dagen loopt het echt storm”, zegt ze. De winkel is aantrekkelijk en overzichtelijk ingericht, en er is kleding te vinden in alle soorten en maten. “Van babykleding tot XXL.” Maar ook tassen, schoenen, sieraden en feestkleding. Rijk gaat Roberta er niet van worden. “Ik moet uiteraard wel gewoon huur betalen.” Ze hoopt nog een tijdje door te gaan met haar winkel. “Hier, of misschien in een ander pand.” Aan het enthousiasme van de bezoekers zal het niet liggen.

‘Vind-’t Hier’ Pop Up Store is geopend op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en is te vinden aan de Schuttersgracht 16 in IJsselstein.

Foto: Karin Doornbos

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn