Voorleesfeest met Bip in bibliotheek Houten-Centrum

Alle kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn woensdagmiddag 8 mei van harte welkom in de bibliotheek Houten-Centrum voor een vrolijk voorleesfeest. Het begint om 15.15 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Samen met Bip het leesmonster luisteren de kinderen naar het verhaal uit het prentenboek ‘Hopeloos verliefd’ van Angelika Glitz. Het verhaal gaat over vier jaloerse damesschapen die zich woedend afvragen wat de knappe prins Valentijn toch in Berendien kan zien. Het gaat over het raadsel van de liefde.

Elke tweede woensdag van de maand
Bip is het leesmonster van de Bibliotheek. Hij is dol op boeken! Samen met Bip beleven kinderen de mooiste avonturen in boekenland. Sinds dit jaar is Bip elke tweede woensdag van de maand van 15.15 – 16.15 uur te vinden bij de voorleeshoek van de Bibliotheek Houten-Centrum. Want dan is het tijd voor een vrolijk of spannend voorleesverhaal, een taalspelletje en knutselen. Een woordvoerster van de bibliotheek licht toe aan Omroep Lekstroom dat deze activiteit in bibliotheek Houten-Centrum nieuw is in 2024 en dat het op 8 mei de vijfde editie is, omdat het elke maand wordt georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/voorlezen

foto via bibliotheek

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn