Voorleesfeest met Bip in de Bibliotheek Houten-Centrum

Alle kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn woensdagmiddag 10 april van harte welkom in de Bibliotheek Houten-Centrum voor een vrolijk voorleesfeest. Het begint om 15.15 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Samen met Bip het leesmonster luisteren de kinderen naar het verhaal uit het prentenboek ‘Feestmaal voor de koning’ van Marlies Verhelst. Het verhaal gaat over Koning Leeuw die jarig is. Alle dieren maken iets lekkers voor hem, maar er is gesnoept van de vleestaart van de vogelspin. Wie is de dief?

Elke tweede woensdag van de maand
Bip is het leesmonster van de Bibliotheek. Hij is dol op boeken! Samen met Bip beleven kinderen de mooiste avonturen in boekenland. Sinds dit jaar is Bip elke tweede woensdag van de maand van 15.15 – 16.15 uur te vinden bij de voorleeshoek van de Bibliotheek Houten-Centrum. Want dan is het tijd voor een vrolijk of spannend voorleesverhaal, een taalspelletje en knutselen. Een medewerkster van de bibliotheek vertelde Omroep Lekstroom dat de activiteit met Bip het leesmonster voor kinderen van 4t/m 6 jaar nieuw is in Houten. Het werd al wel enkele jaren in andere vestigingen georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/voorlezen.

Weergaven: 2

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill