Vrijdag beginnen de Kunstfietsdagen in Houten

Voor de 27e keer organiseert Kunst om de Hoek (KodH) de Houtense Kunstfietsdagen. De opening vindt plaats op vrijdag 12 april in Aan de Slinger door Arjen Berendse, directeur van Theater aan de Slinger. 

Voorzitter Wim Vleeskens van de stichting Kunst om de Hoek kijkt er naar uit: “De kunstfietsdagen is een jaarlijks evenement en we zijn ontzettend blij dat Arjen de dagen opent. Daar zullen alle kunstexposanten aanwezig zijn!”

Kunst om de hoek 

De stichting Kunst om de Hoek heeft een duidelijk doel: “Het motto is ontmoeten, verbinden en daarmee elkaar inspireren. Jong en oud is allemaal welkom, iedereen die geïnteresseerd in kunst. Zelfs kinderen, we hebben laatst in Theater aan de Slinger het evenement gehad waar veel kinderen op af kwamen. Het is voor iedereen. Dit komt tijdens de Kunstfietsdagen ook helemaal tot uiting.”

Vijftig kunstenaars op vierendertig locaties 

Meer dan vijftig kunstenaars en drie groepen exposeren hun werk op vierendertig locaties: “De kunstwerken worden getoond in eigen atelier, woning of op een van de gezamenlijke locaties. Je kunt het overzicht vinden op de website van alle kunstenaars, waar je van te voren al kunt inschatten naar welke kunstenaar je wilt fietsen. Je kunt gratis naar binnen en in gesprek met de maker van de kunst.”

Hier vind je het overzicht van één kunstwerk van alle kunstenaars. De deelnemende kunstenaars aan de Houtense Kunstfietsdagen verwelkomen je op 13 en 14 april van 12.00 tot 17.00 uur graag in hun atelier, woning of op een van de verzamellocaties.

Meer informatie op www.kohd.nl

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn