VVIJ zoekt voetbalvrouwen en -meiden

Het meiden- en vrouwenvoetbal heeft de afgelopen twee decennia in Nederland een vlucht genomen. Er wordt massaal gekeken naar wedstrijden van het Nederlands Elftal. VVIJ draagt in IJsselstein graag een steentje bij aan de ontwikkeling van vrouwenvoetbal. Zij zijn op zoek naar dames en meiden die willen schitteren op het groene gras. Plezier hebben in het spel en met teamgenoten staat voor VVIJ op nummer één. Wil jij deel uitmaken van een team en samen de velden veroveren? Dan is dit jouw kans.

Er is een groeiende behoefte onder meisjes om te gaan voetballen. De successen van het Nederlands vrouwenelftal onderstrepen dit. Wil jij net als Shanice van de Sanden leren voetballen bij VVIJ? Sluit je dan aan bij de VVIJ meiden- en damesteams. VVIJ wil het voor meer meiden en dames mogelijk maken om bij VVIJ te schitteren op het veld. Daarom voert VVIJ de komende maand volop campagne om het meiden- en vrouwenvoetbal onder de aandacht te brengen. Een woordvoerster van VVIJ laat weten dat VVIJ al jaren meiden- en damesvoetbal heeft. “Eigenlijk al jaren. We hebben het de laatste tijd minder onder de aandacht gebracht, maar  juist omdat er nu meer aan dacht voor damesvoetbal is brengen we het nu weer extra onder de aandacht. Zo hopen we meer damesteams te formeren. Er zijn nu ook meiden die bij de jongens mee voetballen. Het aantal dames dat lid is, is ook een beetje terug gelopen. Dus nu is VVIJ op zoek naar nieuwe voetbalmeiden en -dames.” De woordvoerster vertelt dat VVIJ een grote vereniging is met 1250 leden en dat er volop vrijwilligers zijn om een en ander op te pakken.

Plezier
Samen met plezier voetballen Door voetbal kan je jezelf ontwikkelen en vriendschappen voor het leven sluiten. Bij VVIJ draait het niet alleen om winnen, maar ook om plezier hebben en groeien als team en individu. Of je nu een doelgerichte spits bent, een onverzettelijke verdediger, een creatieve middenvelder of nog niet weet waar je op het veld past, bij VVIJ kan je een plek vinden waar jouw talent tot bloei kan komen. VVIJ beschikt over een prachtig sportpark met drie kunstgrasvelden en drie grasvelden. Daar achter de grote bal laat VVIJ spelers van alle niveaus en achtergronden zich thuis voelen.

Proef trainen
Droom je van het scoren van doelpunten, het verdedigen van het doel of wil je gewoon genieten van de sportieve sfeer? Bij VVIJ mag je het voetballen komen uitproberen. Je mag alleen of met vriendinnen een paar keer gratis meetrainen met de dames- en meidenteams. Voor meiden tot 15 jaar organiseet VVIJ speciale gratis proeftrainingen op donderdag 25 april en woensdag 15 mei. Lees meer informatie op www.vvij.nl/meidenvoetbal en meld je aan voor een proeftraining. Zo kan het vrouwenvoetbal in IJsselstein nog meer op de kaart worden gezet.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn