Wederom nederlaag voor handballers Houten

LvanRaak Millieutechniek/Handbal Houten heeft voor de tweede keer op rij een wedstrijd verloren. In Drenthe was Hurry Up te sterk.

Al snel was duidelijk dat thuisploeg Hurry Up een maatje te groot was voor de Houtenaren die vorige week ook al van Kras/Volendam verloren.  Hoewel Houten goed aan de wedstrijd begon met twee doelpunten van Bram Versteegden, maar nog voor rust werd de voorsprong voor Hurry Up groter.

In vijf wedstrijden moet degradatie voorkomen zien te worden en dat is een flinke uitdaging. Tegen Hurry Up werd duidelijk dat Houten een lastige periode tegemoet gaat. Ondanks een knappe wederopstanding in het laatste deel van de eerste helft, kwam Hurry Up niet in de problemen. Na rust liep de thuisploeg zonder veel moeite uit naar een flinke voorsprong. Houten kon er weinig tegenin brengen, waardoor de eindstand uiteindelijk 34-26 was.