Weekendafsluiting delen A12 en A20

LEKSTROOM – Rijkswaterstaat sluit dit weekend delen van de A12 en A20 volledig af in verband met asfalteringswerkzaamheden. De op- en afritten tussen Moordrecht en knooppunt Oudenrijn zijn dan dicht. Rijkswaterstaat adviseert om de A12 te mijden en op navigatie te rijden.

In het weekend van vrijdag 7 juni 21.00 uur tot maandag 10 juni 05.00 uur zijn de A20 en A12 tussen oprit Moordrecht en knooppunt Oudenrijn in de richting Den Haag naar Utrecht afgesloten voor al het verkeer. Door omleidingen hebben weggebruikers een extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. De werkzaamheden duren de hele maand juni. Weggebruikers die toch per se de weg op moeten, doen er verstandig aan om voor de beste omleidingsroutes op navigatie te rijden. De navigatiesystemen zijn aangepast en leiden ook naar de meest gunstige routes.

Werk thuis, reis anders of op navigatie
Verkeershinder bij deze werkzaamheden is onvermijdelijk. Maar groot onderhoud is volgens Rijkswaterstaat hard nodig op deze weg om ongeplande en onvoorziene hinder straks, bijvoorbeeld in de winterperiode, te voorkomen. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken werkt Rijkswaterstaat vooral in het weekend. Het advies aan weggebruikers is om als het mogelijk is in juni tijdens de werkzaamheden geen gebruik te maken van de A12, thuis te werken, samen te reizen of anders te reizen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

A12 foto: Envato Elements

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn