Weer Erfgoed-muziekfestival Schalkwijk

HOUTEN – Dit jaar is er zondag 12 mei opnieuw een Erfgoed- muziekfestival in Schalkwijk, gemeente Houten. Het Erfgoed-muziekfestival wordt weer als vanouds gehouden op het dorp van Schalkwijk.

Gedurende de middag, die om 12:30 uur van start gaat treden er allerlei muzikanten op. Er zijn jonge en oude artiesten, met veel en weinig podiumervaring, van binnen en van buiten Schalkwijk.

Het publiek fietst of wandelt daarbij langs de route en krijgt op de diverse (Erfgoed-)locaties in het dorp een gratis muzikaal programma aangeboden o.a. jazz, blues, klassieke muziek, koormuziek, fanfaremuziek, kortom muziek “voor elk wat wils”. Iedereen maakt zelf een selectie van wat men wil zien en bij goed weer zullen er ook optredens in de open lucht zijn. Alles mag, niets hoeft.

De wafelbaksters van de Zonnebloem zijn ook dit jaar weer present bij Boerderij De Wit, Brink 30 en voorzien iedereen van vers gebakken wafels.

Deze keer hebben 11 bijzondere (Erfgoed-) locaties hun medewerking aan het festival toegezegd. Dit zijn: Boerderij de Wit, Brink 30, in de N.H. Kerk, Boerderij Uijttewaal, Lagedijk 26, Tuin Brassica, De Griend 1,Boerderij Stef de Bruin, Kaaidijk 3, Pand Pannenkoek, H. Michaelkerk, Huis Vogelenzang, Jhr. Ramweg 4, Boerderij van Rijn, Lagedijk14, Eetcafé Jonkheer De Ram, en op het plein bij de Brink.

Na afloop van het programma om 17.00 uur wordt het festival afgesloten bij De Ram, aan de Jonkheer Ramweg, dit eindigt rond 18.00 uur en uiteraard is ook hier iedereen van harte welkom.

Een woordvoerder van het Erfgoed-muziekfestival Schalkwijk liet weten dat het festival om de twee jaar wordt georganiseerd. Het wordt nu op 12 mei voor de 4e keer gehouden. het ging één jaar niet door wegens Corona

 

foto via organisatie van Erfgoed Festival Schalkwijk.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn