Zonnige start voor ‘Gluren op de Doornkade’

HOUTEN – De eerste editie van ‘Gluren op de Doornkade’ was een groot succes. Op donderdag, onder een onverwacht stralende zon, kwamen ondernemers van de Doornkade bijeen voor een gezellige en inspirerende middag. Het doel was simpel: elkaar beter leren kennen als buren en zo de samenwerking op het bedrijventerrein verbeteren.

Het evenement, gesteund door Stichting Ondernemersfonds Houten, richtte zich op het bevorderen van onderlinge kennis en samenwerking. “Ik ben verrast door wat er bij sommige buren achter de voordeur gebeurt. Je hebt eigenlijk geen idee als je elke dag naar je werk rijdt,” merkte één van de deelnemers op. Door deze kennismaking hoopt het Ondernemersfonds dat er in de toekomst meer gezamenlijke projecten ontstaan en dat overleg makkelijker wordt.

Ondernemers
Tijdens de middag kregen de ondernemers de kans om bij twaalf verschillende bedrijven binnen te kijken. De deelnemende bedrijven hadden presentaties, praatjes en rondleidingen voorbereid. Voor wat extra verfrissing was er bij een verzamelpand aan de Meidoornkade zelfs een ijskraam aanwezig.

Borrel en BBQ 
De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel en BBQ bij Voetbalvereniging SV Houten. Hier streden vijf bedrijven om de felbegeerde Doornkade Cup. Uiteindelijk ging BrinkOmega er met de winst vandoor en zij mogen volgend jaar hun titel verdedigen.

Inzet
Het succes van ‘Gluren op de Doornkade’ is mede te danken aan de inzet van de werkgroep, bestaande uit enthousiaste medewerkers en eigenaren van bedrijven op het terrein. Het evenement toonde duidelijk aan hoe waardevol het is om je buren beter te kennen en de deuren open te zetten voor samenwerking en nieuwe ideeën.

foto’s René van den Brandt

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn