Bewegen en cultuur op Feel Gold Festival

NIEUWEGEIN – Mensen van hogere leeftijd meer laten bewegen. Dat is het doel van het Feel Gold Festival dat aanstaande donderdagmiddag in Park Oudegein gehouden wordt.

,,We hebben een vol programma”, vertelt Caroline van der Helm namens de organisatie. Van der Helm is als buurtsportcoach met als doelgroep ouderen actief in Nieuwegein. ,,Wij vinden het heel belangrijk dat veel mensen bewegen. Dat geldt voor jong en oud.”

Sociaal
,,Ik vind het belangrijk dat ook ouderen activiteiten kunnen ondernemen die ze leuk vinden. Daarom hebben we nu één groot event voor mensen waarop ze zowel op cultureel gebied als op sportief gebied actief kunnen zijn”, legt Van der Helm uit. ,,Mensen kunnen zo ontdekken wat er allemaal is en dan hopen we dat ze een activiteit gaan doen als ze die nog niet doen.”

Het Feel Gold Festival is boven alles een sociaal gebeuren. ,,Echt in festivalvorm”, benadrukt Van der Helm. ,,Er is een podium met muziek, en mensen krijgen een programmaboekje zodat ze kunnen kiezen waar ze aan mee willen doen. Daarbij is goed om te vermelden dat ook de bibliotheek en welzijnsorgansator Movactor betrokken zijn bij de organisatie.”

Veelzijdig aanbod
Het aanbod is veelzijdig. Van een schilderworkshop, drummen op skippyballen, beweegworkshops tot aan kraampjes met informatie. Alles is te vinden bij het basketbalveld op Parkhout 1 in Park Oudegein. ,,We hopen op mooi weer en dat veel mensen ons festival weten te vinden.”

Bij het Feel Gold Festival is donderdag 23 mei van 13.00 tot 16.00 uur in Park Oudegein en richt zich op iedereen vanaf 55 jaar.

Foto: Feel Gold Festival

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn