Departyshop.nl Vives dames 1 door naar volgende ronde beker

IJSSELSTEIN – Departyshop.nl Vives dames 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de volgende ronde van de nationale bekercompetitie door Zovoc dames 1 met 3-0 te verslaan.

In de eerste set kwam Vives al snel op voorsprong door onder meer drie aces . Vives won de set overtuigend met 25-10.

Tweede set
In de tweede set begon Vives sterk met een 3-0 voorsprong. Ondanks een rommelige fase bleef Zovoc geen serieuze bedreiging vormen, en Vives pakte ook deze set met 25-17.

Winnende punt
De derde set begon moeizamer voor Vives, maar na een gelijkspel op 14-14 herpakte de ploeg zich en bouwde de voorsprong uit naar 24-21. Manon Tjon a Man sloeg het winnende punt binnen, waarmee Vives de set met 25-21 en de wedstrijd met 3-0 won.

Heren 1
Tijdens de wedstrijd van de dames speelde Vives heren 1 een spannende bekerwedstrijd tegen Huizen heren 2. Hoewel ze de vijfde set wonnen, was de overwinning niet voldoende om door te gaan naar de volgende ronde.